luni, 11 octombrie 2010

18.5 km

Am dat 6 ture de I.O.R. asa ca pregatire, mai mult psihologica pt semimaratonul de saptamina viitoare. De fapt cam 18.8 km, intai 3 ture, pauza de rehidratare, si inca 3. Timp 1h40 (fara pauza, vreo 5 min).
Bah, ce m-am plictisit ! Dupa 10 km nu prea mai e fun. Merg acum la MIB si dupa aia cred ca o sa ma axez pe alergarea montana ca e mult mai interesanta. Cind e variat poti face 40 de km fara sa simti plictiseala. Plus ca nu-mi fac picioarele vraiste de la alergatul pe asfalt (in ultimele ture nu prea am mai alergat corect si acum ma resimt).

3 comentarii:

  1. Poţi să asculţi muzică sau un audiobook sau podcasturi în timp ce alergi, dacă te plictiseşti. Eu nu fac treaba asta pt că alerg puţin, şi mă concentrez sa nu mor, deci nu mă plictisesc. Dar dacă aş trece la alergări de 10 km probabil aş asculta ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat dar nu am gasit inca muzica care sa nu interfereze cu ritmul alergarii, stii ca eu ascult mai mult rock/metale si asta merge mai bine la un sprint decit la long slow distance. Iar audiobooks nu am avut niciodata rabdare sa ascult, ma plictisesc si mai rau :) Cartea e pentru citit, nu ascultat, parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eh, cum sa nu, incearca Adrian copilul minune sau Guţă :)).
    Daca nici asta nu merge, nu mai este decât o speranţă: podcasturi.

    RăspundețiȘtergere