marți, 4 ianuarie 2011

Reiau antrenamentele

In primul rind La Multi Ani cu ture frumoase celor indragostiti de munte, concursuri reusite celor pasionati de alergare si bucurii si realizari tuturor celor care citesc aceste rinduri, intimplator sau nu.
Desi nu sint inca refacut complet dupa accidentarea de la fotbal, am hotarit sa reiau incet incet antrenamentele, incepind cu inotul, care are avantajul ca nu streseaza articulatiile.
Pe partea cu blogul as vrea sa continui cu prezentarea cartii Born to run, cu care am cam ramas dator, precum si a altor carti interesante. De asemenea imi propun sa discut pe acest blog despre metode de antrenament si sa promovez tehnica de alergare corecta. Pina acum nu am avut nici o accidentare datorata alergarii desi pina nu de mult m-am antrenat haotic, si cred ca acest lucru se datoreaza unui mod corect de a alerga. Imi doresc sa am cit mai multe ture pe munte pe care sa le impartasesc aici, desi din motive obiective nu prea reusesc sa evadez din oras. Si, nu in ultimul rind sper sa ajung macar la citeva concursuri de alergare montana, sa traiesc frenezia competitiei si sa intilnesc oameni care impartasesc aceeasi bucurie cind respira aerul curat al muntilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu